Τμήμα Παιδιών: 22210-26602
Τμήμα Ενηλίκων: 22210-73573
FAX: 22210-73573
 • Στέλλα Ελαιοτριβιάρη

  Παιδαγωγός ψυχολόγος. Κλινικός ψυχολόγος
  Οικογενειακή θεραπεύτρια

  Ξεκίνησα στο Στρασβούργο της Γαλλίας στο πανεπιστήμιο Louis Pasteur παίρνοντας δύο ειδικότητες – Κλινικού και Παιδαγωγού Ψυχολόγου – και το 1979 άνοιξα ιδιωτικό γραφείο στη Χαλκίδα. Παράλληλα, το 1981 οργάνωσα στο Δήμο Χαλκιδαίων την Σχολή Γονέων.
  Στα χρόνια που ακολούθησαν η ζωή μου μοιράστηκε ανάμεσα στη δουλεία μου και στη δημιουργία οικογένειας. Με τον ερχομό της κόρης μου και μετέπειτα του γιου μου έμεινα  κοντά τους κρατώντας πάντα επαφή με την ψυχολογία και συνέχισα δυναμικά  μετά  την εκπαίδευσή μου στην οικογενειακή θεραπεία (1996).

  Το 2004 απέκτησα ένα νέο γραφείο όπου στέγασα το «ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». Έτσι συνέχισα μέχρι το 2007, όπου  έκτοτε μαζί με την Λογοθεραπεύτρια Κατερίνα Μπαρμπούνη και εκλεκτούς συνεργάτες δημιουργήσαμε το κέντρο «ΕΝ  ΛΟΓΩ  ΘΕΡΑΠΕΙΑ», στο οποίο εργαζόμαστε μέχρι σήμερα προσφέροντας υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες, (Ψυχοθεραπεία Ατομική και Ομαδική, Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, Οικογενειακή θεραπεία, Θεραπεία ζευγαριού, Συμβουλευτική γονέων) φροντίζοντας όλη την οικογένεια με αγάπη.